Aanmelden

Aanmelden 

Als u uw kind wilt inschrijven op onze school, dan kunt u een afspraak maken met onze directeur Monique ter Steege (055) 533 60 94. Tijdens het intakegesprek wordt dieper ingegaan op de uitgangspunten van onze school. De inschrijving is rond zodra het inschrijfformulier is ingeleverd op school.

Voor kinderen die vanwege verhuizing en/of andere redenen willen instromen op De Korf is een aparte aannameprocedure geschreven. Deze is afgestemd op de afspraken die basisscholen binnen Apeldoorn gemaakt hebben. Alvorens een beslissing te nemen over wel of niet aannemen, overwegen wij zorgvuldig of we het vertrouwen hebben dat wij die zorg en dat onderwijs kunnen bieden die het kind nodig heeft. De uiteindelijke beslissing tot aanname wordt teambreed genomen.

Twee maanden voordat uw kind naar school gaat, maakt de stamgroepsleider een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden afspraken gemaakt over de wenmomenten (8 dagdelen) en ontvangt u verdere praktische informatie. Als uw kind vier jaar is geworden, mag hij/zij volledig starten op school.

Schoolgids

Klik hier om onze complete schoolgids te bekijken. 

De Korf

Postmeestersdreef 2
7328 KM Apeldoorn

telefoon:
055- 533 60 94

e-mail:
directie@dekorfapeldoorn.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep