Aanmelden

Als u uw kind wilt inschrijven op onze school, dan kunt u een afspraak maken met onze locatiedirecteur Monique ter Steege (055) 533 60 94. Tijdens het intakegesprek wordt dieper ingegaan op de uitgangspunten van onze school. De inschrijving is rond zodra het inschrijfformulier is ingeleverd op school.

Zij-instroom van nieuwe leerlingen

Voor kinderen die vanwege verhuizing en/of andere redenen willen instromen op De Korf is een aparte aannameprocedure geschreven. Deze is afgestemd op de afspraken die basisscholen binnen Apeldoorn gemaakt hebben. Alvorens een beslissing te nemen over wel of niet aannemen, overwegen wij zorgvuldig of we het vertrouwen hebben dat wij die zorg en dat onderwijs kunnen bieden die het kind nodig heeft. De uiteindelijke beslissing tot aanname wordt teambreed genomen.

Twee maanden voordat uw kind naar school gaat, maakt de stamgroepsleider een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden afspraken gemaakt over de wenmomenten (8 dagdelen) en ontvangt u verdere praktische informatie. Als uw kind vier jaar is geworden, mag hij/zij volledig starten op school.

Klik hier om onze complete schoolgids te bekijken.